Home Home
Gotuj zdrowo
Potrawy Strzałka w prawo
Pora dnia Strzałka w prawo
Specjalne okazje Strzałka w prawo
Napoje Strzałka w prawo
Dowiedz się Inspiracje Porady Artykuły Quizy Redakcja
Wybierz sprzęt
Kuchnia Strzałka w prawo
Dom Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza
Konkurs

Więcej

Dowiedz się Strzałka w prawo
Wybierz sprzęt Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza Konkurs
Ilośc porcji

1 porcje

Czas wykonywania

5 min

Poziom trudności

Łatwe

Ocena

5 (Ilość ocen: 1)


Do tej potrawy użyjesz:
Akademia Smaku akademia-logo-d0a0d52d (1)
Słodki, zdrowy i sycący. W porcji ma 345kcal, 27,8g białka, 15,3g tłuszczu, 30,7g węglowodanów i 9g błonnika. Idealny na śniadanie!

Składniki

40 g Mąka migdałowa (lub mielone migdały)
10 g Mąka kokosowa
2 łyżka Ksylitol
jajo
1 szklanka Woda
1 łyżka Suszona żurawina
1 łyżka Płatki migdałów

Opis wykonania

Mąki i ksylitol mieszam. Dodaję jajo i wodę, mieszam do połączenia składników. Na koniec dodaję żurawinę i migdały. Przekładam ciasto do kokilki. Piekę 40-50 min w 180 stopniach. Podaję z jogurtem, syropem klonowym i granatem.

Oceń przepis
Średnia ocen: 5, Ilość ocen: 1
Drodzy użytkownicy, informujemy, że nie możemy Was zapewnić, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy korzystali z przepisu.

Komentarze

alert ikona
Komentarze tylko dla zalogowanych
Nastassia Mamaieva
Nie wymagający wysiłku muffin, wystarczy połączyć składniki :)