Home Home
Gotuj zdrowo
Potrawy Strzałka w prawo
Pora dnia Strzałka w prawo
Specjalne okazje Strzałka w prawo
Napoje Strzałka w prawo
Dowiedz się Inspiracje Porady Artykuły Quizy Redakcja
Wybierz sprzęt
Kuchnia Strzałka w prawo
Dom Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza

Więcej

Dowiedz się Strzałka w prawo
Wybierz sprzęt Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza
Ilośc porcji

1 porcje

Czas wykonywania

15 min

Poziom trudności

Łatwe

Ocena

3.67 (Ilość ocen: 3)


Oto przepis na szybki sos do gołąbków z passaty.

Składniki

680 g - passaty pomidorowej
1 łyżeczka - oregano lub tymianku, lub majeranku, lub miks
1 łyżka - śmietany 18%
1 łyżeczka - cukru
- sól do smaku

Opis wykonania

Krok 1

Do rondelka przelej passatę, dodaj zioła, cukier oraz sól do smaku, zagotuj na płycie grzewczej.

Krok 2

Na koniec dodaj śmietanę, chwilę zagotuj.

Porada

Ustawiasz temperaturę palnika na wyczucie? Nigdy więcej! Dzięki płytom FlameSelect bez trudu wybierzesz i utrzymasz właściwą moc grzania.



Bosh Logo
Bosh

Oceń przepis
Średnia ocen: 3.67, Ilość ocen: 3
Drodzy użytkownicy, informujemy, że nie możemy Was zapewnić, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy korzystali z przepisu.

Komentarze

alert ikona
Komentarze tylko dla zalogowanych