Home Home
Gotuj zdrowo
Potrawy Strzałka w prawo
Pora dnia Strzałka w prawo
Specjalne okazje Strzałka w prawo
Napoje Strzałka w prawo
Dowiedz się Inspiracje Porady Artykuły Quizy Redakcja
Wybierz sprzęt
Kuchnia Strzałka w prawo
Dom Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza
Konkurs

Więcej

Dowiedz się Strzałka w prawo
Wybierz sprzęt Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza Konkurs
Ilośc porcji

4 porcje

Poziom trudności

Średnie

Ocena

5 (Ilość ocen: 1)


Do tej potrawy użyjesz:
Akademia Smaku akademia-logo-d0a0d52d (1)
Bezy z owocami i kremem, idealne na deser!

Składniki

3 białka,0,20 cukier, śmietana 0,10,mascarpone 0,10,owoce kg Białka, cukier.,śmietana 31 %,owoce, mascarpone

Opis wykonania

Białka łączymy z cukrem i ubijamy na sztywno, wypiekamy w temperaturze 125 stopni przez 5o minut, ubijam śmietanę dodajemy mascarpone cukier i skórkę z cytryny,torcik przekładamy kremem i owocami, na górę także krem i dekoracja z owoców

Oceń przepis
Średnia ocen: 5, Ilość ocen: 1
Drodzy użytkownicy, informujemy, że nie możemy Was zapewnić, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy korzystali z przepisu.

Komentarze

alert ikona
Komentarze tylko dla zalogowanych
1991RB
U mnie wersja z borówkami, które idealnie przełamują słodycz bezy. Szybki i łatwy przepis.