Home Home
Gotuj zdrowo
Potrawy Strzałka w prawo
Pora dnia Strzałka w prawo
Specjalne okazje Strzałka w prawo
Napoje Strzałka w prawo
TOP 10 przepisów miesiąca
Dowiedz się Inspiracje Porady Artykuły Quizy Redakcja
Wybierz sprzęt
Kuchnia Strzałka w prawo
Dom Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza
Konkurs

Więcej

Dowiedz się Strzałka w prawo
Wybierz sprzęt Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza Konkurs

bulion

bulion
Kalendarz Drukuj Kalendarz Udostępnij

Marchew, seler, pietruszkę, cebule obierz, skrop oliwą i upiecz do momentu gdy będzie przypieczona. Teraz możesz dodać do przygotowywanego bulionu. Dzięki pieczonej włoszczyznie zyskasz głęboki smak i piękny kolor bulionu.