Home Home
Gotuj zdrowo
Potrawy Strzałka w prawo
Pora dnia Strzałka w prawo
Specjalne okazje Strzałka w prawo
Napoje Strzałka w prawo
Dowiedz się Inspiracje Porady Artykuły Quizy Redakcja
Wybierz sprzęt
Kuchnia Strzałka w prawo
Dom Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza
Konkurs

Więcej

Dowiedz się Strzałka w prawo
Wybierz sprzęt Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza Konkurs
Ilośc porcji

4 porcje

Czas wykonywania

10 min

Poziom trudności

Łatwe


Do tej potrawy użyjesz:
Panierka idealna dla osób unikających glutenu. Przygotowanie jej zajmuje kilka minut, można bez problemu trzymać ją w słoiku przez kilka tygodni.

Składniki

1 szklanka - ciecierzycy suchej
1 łyżka - papryki czerwonej
1 łyżeczka - rozmarynu lub innych ziół
1 szczypta - soli

Opis wykonania

1

Ciecierzycę i przyprawy zmiel w przystawce blendera z nożami do momentu uzyskania konsystencji mąki.

2

Przełóż do słoika.

Panierkę możesz przechowywać w nim nawet kilka tygodni.

Oceń przepis
Średnia ocen: 0, Ilość ocen: 0
Drodzy użytkownicy, informujemy, że nie możemy Was zapewnić, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy korzystali z przepisu.

Komentarze

alert ikona
Komentarze tylko dla zalogowanych