Przelicznik wartośći

Chce przeliczyć na

Brownie M&M's Pawła Łaty

Opis wykonania

Bezglutenowe, intensywnie czekoladowe, rozpływające się w ustach brownie to idealny dodatek do porannej kawy.

  1. Jajka (w całości) ubij na masę.
  2. W osobnym naczyniu rozpuść czekoladę. Odstaw ją do ostudzenia.
  3. Do misy z jajkami dodaj oba rodzaje cukru.
  4. Całość zmiksuj.
  5. Do masy dodaj masło, kakao, ekstrakt waniliowy i mąkę.
  6. Miksuj dalej.
  7. Gdy masa będzie już gładka, dodaj do niej czekoladę i M&Msy.
  8. Całość delikatnie wymieszaj szpatułką.
  9. Masę na brownie rozprowadź równomiernie w wyłożonej papierem do pieczenia formie.
  10. Wierzch brownie posyp cukierkami MMs.
  11. Piekarnik nagrzej do temperatury 150 stopni.
  12. Brownie włóż do rozgrzanego piekarnika i pozostaw je tam na około 60 minut.
  13. Smacznego!

Bosch do kuchni