Home Home
Gotuj zdrowo
Potrawy Strzałka w prawo
Pora dnia Strzałka w prawo
Specjalne okazje Strzałka w prawo
Napoje Strzałka w prawo
Dowiedz się Inspiracje Porady Artykuły Quizy Redakcja
Wybierz sprzęt
Kuchnia Strzałka w prawo
Dom Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza
Konkurs

Więcej

Dowiedz się Strzałka w prawo
Wybierz sprzęt Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza Konkurs
Ilośc porcji

4 porcje

Poziom trudności

Średnie


Akademia Smaku akademia-logo-d0a0d52d (1)
Świetna przekąska pasuje jako dodatek do dań z grilla i nie tylko.

Składniki

2 szt. ogórek zielony
2 szt. pomidory suzszone
270 g ser biały
1 łyżka koperek
czosnek
2 łyżka oliwa z oliwek

Opis wykonania

Pomidory kroimy na małe kawałeczki. Orzechy, szczypiorek i koperek drobno siekamy. Składniki mieszamy z serem, dodajemy olej ze słoika z suszonych pomidorów. Doprawiamy sola i pieprzem. Ogórka kroimy cieniutko wzdłuż. Pierwszą część odkładamy, bierzemy te plasterki od środka. Na każdy plasterek ogórka nakładamy niewielką ilość farszu i zawijamy w roladkę.
Oceń przepis
Średnia ocen: 0, Ilość ocen: 0
Drodzy użytkownicy, informujemy, że nie możemy Was zapewnić, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy korzystali z przepisu.

Komentarze

alert ikona
Komentarze tylko dla zalogowanych
zielone_obloczki
Szybkie i proste. Bardzo smaczne 😊
Aleksandra J
Sprawdzi się jako imprezową przekąska 😁
Lalaxo
Super pomysł na imprezowy finger food