Home Home
Gotuj zdrowo
Potrawy Strzałka w prawo
Pora dnia Strzałka w prawo
Specjalne okazje Strzałka w prawo
Napoje Strzałka w prawo
Dowiedz się Inspiracje Porady Artykuły Quizy Redakcja
Wybierz sprzęt
Kuchnia Strzałka w prawo
Dom Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza

Więcej

Dowiedz się Strzałka w prawo
Wybierz sprzęt Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza

Smażona Przegrzebka z Bulionem Grzybowym !!!

Smażona Przegrzebka z Bulionem Grzybowym !!!
Ilośc porcji

4 porcje

Czas wykonywania

10 min

Poziom trudności

Łatwe


Akademia Smaku akademia-logo-d0a0d52d (1)
Smażona przegrzebka w towarzystwie bulionu borowikowego,

Składniki

4 szt. Przegrzebki
50 g Borowiki suszone
250 ml Bulion warzywny
1 szczypta Sól morska
2 łyżka Oliwa

Opis wykonania

1. Suszone grzyby zalewamy gorącym bulionem i odstawiamy pod przykryciem na 10 minut. 2. Przegrzebki smażymy na rozgrzanej oliwie przez około 0,5-2 minut na każdej stronie w zależności od grubości przegrzebków. 3. Przegrzebki doprawiamy solą morską i podajemy je udekorowane gałązką rozmarynu. GOTOWE !!!
Oceń przepis
Średnia ocen: 0, Ilość ocen: 0
Drodzy użytkownicy, informujemy, że nie możemy Was zapewnić, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy korzystali z przepisu.

Komentarze

alert ikona
Komentarze tylko dla zalogowanych

Powiązane przepisy