Home Home
Gotuj zdrowo
Potrawy Strzałka w prawo
Pora dnia Strzałka w prawo
Specjalne okazje Strzałka w prawo
Napoje Strzałka w prawo
TOP 10 przepisów miesiąca
Dowiedz się Inspiracje Porady Artykuły Quizy Redakcja
Wybierz sprzęt
Kuchnia Strzałka w prawo
Dom Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza
Konkurs

Więcej

Dowiedz się Strzałka w prawo
Wybierz sprzęt Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza Konkurs

Jak piec na parze?

Jak piec na parze?
Kalendarz Drukuj Kalendarz Udostępnij

Gotowanie pełną parą! Dlaczego? Gdyż pieczenie z dodatkiem pary zapewnia daniom delikatność, soczystość i pełnię smaku. Piekarnik ParaPlus Bosch to połączenie tradycyjnego piekarnika z funkcją wytwarzania pary. A to zapewnia pieczonym potrawom cudowny smak oraz konsystencję. Para i ciepło sprawiają, że ciasto lepiej wyrasta, mięso pięknie się rumieni, a chleb i bułki mają błyszczącą i chrupiącą skórkę. Spróbuj eksperymentów kulinarnych, które gwarantują intensywny smak. Zrób to sprytnie i dodaj pary swojej kuchni.

Jak piec na parze?  - zdjęcie 1