Home Home
Gotuj zdrowo
Potrawy Strzałka w prawo
Pora dnia Strzałka w prawo
Specjalne okazje Strzałka w prawo
Napoje Strzałka w prawo
Dowiedz się Inspiracje Porady Artykuły Quizy Redakcja
Wybierz sprzęt
Kuchnia Strzałka w prawo
Dom Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza
Konkurs

Więcej

Dowiedz się Strzałka w prawo
Wybierz sprzęt Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza Konkurs
Wypróbuj przepis, dodaj komentarz ze zdjęciem i wygraj! Dowiedz się więcej
Szczegóły w regulaminie.


Budyń owsiano-migdałowy z malinami

Budyń owsiano-migdałowy z malinami
Ilośc porcji

2 porcje

Czas wykonywania

15 min

Poziom trudności

Łatwe


Akademia Smaku akademia-logo-d0a0d52d (1)
Delikatne, lekkie śniadanie a zarazem sycące! Idealne na nadchodzące wiosenne i letnie śniadania!

Składniki

6 łyżka Płatki owsiane
1.5 szklanka Mleko migdalowe
1 łyżeczka Miod
10 dkg Maliny
5 dkg Płatki migdałowe

Opis wykonania

Płatki owsiane zalewamy mlekiem i gotujemy aż wchlona płyn. Dodajemy świeże lub mrożone maliny oraz miód lub inne słodziwo. Blenderem rozdrabniamy na gładką masę. Posypujemy płatkami migdałów oraz dekorujemy malinami! Szybkie i pyszne śniadanie! Smacznego!

Oceń przepis
Średnia ocen: 0, Ilość ocen: 0
Drodzy użytkownicy, informujemy, że nie możemy Was zapewnić, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy korzystali z przepisu.

Komentarze

alert ikona
Komentarze tylko dla zalogowanych