Home Home
Gotuj zdrowo
Potrawy Strzałka w prawo
Pora dnia Strzałka w prawo
Specjalne okazje Strzałka w prawo
Napoje Strzałka w prawo
Dowiedz się Inspiracje Porady Artykuły Quizy Redakcja
Wybierz sprzęt
Kuchnia Strzałka w prawo
Dom Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza
Konkurs

Więcej

Dowiedz się Strzałka w prawo
Wybierz sprzęt Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza Konkurs
Ilośc porcji

4 porcje

Czas wykonywania

50 min

Poziom trudności

Łatwe


Do tej potrawy użyjesz:
Akademia Smaku akademia-logo-d0a0d52d (1)
Owsiano bakaliowo kokosowe ciasto śniadaniowe idealne także na pyszny deser!

Składniki

359 g Olej kokosowy
200 g Syrop z agawy
250 g Płatki owsiane
200 g Wiórki kokosowe
50 g Suszone rodzynki
50 g Suszona żurawina
50 g Daktyle
50 g Suszone figi
100 g Mieszkanka orzechów jakie mamy pod reka
100 g Mieszanka pestek jakie mamy pod reka

Opis wykonania

Olej kokosowy rozpuszczamy w rondelku wraz z syropem z agawy.

W misce mieszamy wszystkie suche składniki i łączymy z rozpuszczonym olejem, wylewamy do formy.

Pieczemy w piekarniku nagrzanym do 180 stopni Celsjusza przez 40 min.

Oceń przepis
Średnia ocen: 0, Ilość ocen: 0
Drodzy użytkownicy, informujemy, że nie możemy Was zapewnić, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy korzystali z przepisu.

Komentarze

alert ikona
Komentarze tylko dla zalogowanych