Home Home
Gotuj zdrowo
Potrawy Strzałka w prawo
Pora dnia Strzałka w prawo
Specjalne okazje Strzałka w prawo
Napoje Strzałka w prawo
Dowiedz się Inspiracje Porady Artykuły Quizy Redakcja
Wybierz sprzęt
Kuchnia Strzałka w prawo
Dom Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza
Konkurs

Więcej

Dowiedz się Strzałka w prawo
Wybierz sprzęt Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza Konkurs
Ilośc porcji

5 porcje

Czas wykonywania

30 min

Poziom trudności

Łatwe


Akademia Smaku akademia-logo-d0a0d52d (1)
Zdrowa przekąska, która świetnie sprawdza się na imprezach.

Składniki

2 szklanka Cieciorka konserwowa
20 g masło
2 łyżka miód

Opis wykonania

Cieciorkę odsączamy z zalewy i osuszamy ręcznikiem papierowym. Masło rozpuszczamy w rondelku i mieszamy z miodem i cynamonem. Dodajemy ciecierzycę. Całość mieszamy i wysypujemy na blachę wyłożoną papierem. Pieczemy w piekarniku rozgrzanym na 200 st ok 25 minut.
Oceń przepis
Średnia ocen: 0, Ilość ocen: 0
Drodzy użytkownicy, informujemy, że nie możemy Was zapewnić, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy korzystali z przepisu.

Komentarze

alert ikona
Komentarze tylko dla zalogowanych