Home Home
Gotuj zdrowo
Potrawy Strzałka w prawo
Pora dnia Strzałka w prawo
Specjalne okazje Strzałka w prawo
Napoje Strzałka w prawo
Dowiedz się Inspiracje Porady Artykuły Quizy Redakcja
Wybierz sprzęt
Kuchnia Strzałka w prawo
Dom Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza
Konkurs

Więcej

Dowiedz się Strzałka w prawo
Wybierz sprzęt Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza Konkurs
Wypróbuj przepis, dodaj komentarz ze zdjęciem i wygraj! Dowiedz się więcej
Szczegóły w regulaminie.


Dip winegret ze świeżymi ziołami

Dip winegret ze świeżymi ziołami
Ilośc porcji

4 porcje

Poziom trudności

Średnie


Akademia Smaku akademia-logo-d0a0d52d (1)
Dip z oliwy z oliwek, musztardy, pietruszki i szczypiorku.

Składniki

8 łyżka oliwy z oliwek
4 łyżka białego octu winnego
1 łyżka musztardy
1 łyżka pietruszki i szczypiorku
1 łyżka cukru
sól i świeżo zmielony pieprz do smaku

Opis wykonania

Zmiksuj blenderem wszystkie składniki na jednolitą masę. Dodaj na koniec sól i świeżo zmielony pieprz. Tak przygotowany dip jest świetnym dodatkiem do sałatek.
Oceń przepis
Średnia ocen: 0, Ilość ocen: 0
Drodzy użytkownicy, informujemy, że nie możemy Was zapewnić, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy korzystali z przepisu.

Komentarze

alert ikona
Komentarze tylko dla zalogowanych
Radosław
Super pasuje do frytek