Home Home
Gotuj zdrowo
Potrawy Strzałka w prawo
Pora dnia Strzałka w prawo
Specjalne okazje Strzałka w prawo
Napoje Strzałka w prawo
Dowiedz się Inspiracje Porady Artykuły Quizy Redakcja
Wybierz sprzęt
Kuchnia Strzałka w prawo
Dom Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza

Więcej

Dowiedz się Strzałka w prawo
Wybierz sprzęt Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza
Ilośc porcji

4 porcje

Poziom trudności

Średnie


Do tej potrawy użyjesz:
Akademia Smaku akademia-logo-d0a0d52d (1)
Grillowane pomidory z masłem ziołowym i serem Parmesan.

Składniki

duże pomidory (po ok. 90 g)
4 łyżeczka masła ziołowego

Opis wykonania

Pomidory umyć i osuszyć. Naciąć u góry na krzyż i rozsunąć miąższ. Włożyć pomidory do małej płaskiej formy. Na każdy otwór pomidora położyć łyżeczkę masła ziołowego. Posypać pomidory serem Parmesan i gotować oraz grillować w podany sposób. Sposób nastawiania: grill o dużej powierzchni, mocno oraz mikrofalówka 90 W, ok. 10 minut.

Oceń przepis
Średnia ocen: 0, Ilość ocen: 0
Drodzy użytkownicy, informujemy, że nie możemy Was zapewnić, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy korzystali z przepisu.

Komentarze

alert ikona
Komentarze tylko dla zalogowanych