Home Home
Gotuj zdrowo
Potrawy Strzałka w prawo
Pora dnia Strzałka w prawo
Specjalne okazje Strzałka w prawo
Napoje Strzałka w prawo
Dowiedz się Inspiracje Porady Artykuły Quizy Redakcja
Wybierz sprzęt
Kuchnia Strzałka w prawo
Dom Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza
Konkurs

Więcej

Dowiedz się Strzałka w prawo
Wybierz sprzęt Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza Konkurs
Ilośc porcji

1 porcje

Czas wykonywania

50 min

Poziom trudności

Łatwe


Akademia Smaku akademia-logo-d0a0d52d (1)
Aromatyczne ciasto dyniowo - czekoladowo - jogurtowe doskonale sprawdzi się na ddrugie śniadanie w pracy!

Składniki

1 g Puree z dyni, mąka kokosowa, olej kokosowy, miód, ksylitol, aromat waniliowy, jogurt naturalny, kakao

Opis wykonania

- 300 g puree z dyni - 20 g mąki kokosowej - 20 g oleju kokosowego - czubata lyzeczka miodu - 2 plaskie łyżeczki ksylitolu - trochę aromatu waniliowego I teraz tak. Wszystkie skladniki wymieszałam i podzieliłam. Jedna część ma byc większa niż druga. Do tej większej dodałam niecałe 20 g kakao, do mniejszej 2 łyżki jogurtu naturalnego. Naczynko wyscielilam papierem do pieczenia i wylalam najpierw ciemną część, później jasną. Na wierzchu zrobiłam jeszcze esy floresy z ciemnej i powideł śliwkowych. Piekłam jakies40 min w 180 stopniach. Smakuje jak sernik na spodzie brownie ❤
Oceń przepis
Średnia ocen: 0, Ilość ocen: 0
Drodzy użytkownicy, informujemy, że nie możemy Was zapewnić, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy korzystali z przepisu.

Komentarze

alert ikona
Komentarze tylko dla zalogowanych