Home Home
Gotuj zdrowo
Potrawy Strzałka w prawo
Pora dnia Strzałka w prawo
Specjalne okazje Strzałka w prawo
Napoje Strzałka w prawo
TOP 10 przepisów miesiąca
Dowiedz się Inspiracje Porady Artykuły Quizy Redakcja
Wybierz sprzęt
Kuchnia Strzałka w prawo
Dom Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza
Konkurs

Więcej

Dowiedz się Strzałka w prawo
Wybierz sprzęt Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza Konkurs
Ilośc porcji

4 porcje

Poziom trudności

Średnie


Akademia Smaku akademia-logo-d0a0d52d (1)
Bardzo szybka i tania potrawa

Składniki

10 szt. jajka
1 szt. bułka
1 szt. cebula
sól
pieprz
masło

Opis wykonania

9 jajek ugotować na twardo i zetrzeć na grubym tarku. Do masy dodać 1 surowe jajko. Bułkę namoczyć i odcisnąć i dodać do masy. Cebulkę pokroić w kostkę usmażyć na maśle i dodać również do masy, doprawić solą i pieprzem. Robić kotleciki, obtaczać w bułce tartej i smażyć.
Oceń przepis
Średnia ocen: 0, Ilość ocen: 0
Drodzy użytkownicy, informujemy, że nie możemy Was zapewnić, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy korzystali z przepisu.

Komentarze

alert ikona
Komentarze tylko dla zalogowanych
Patrycja Lewandowska
Polecam dodać pokrojoną paprykę lub pieczarki dla lepszego smaku
testujemy
Bardzo smaczne, dopadłam grubą panierkę, dzięki temu są jeszcze bardziej chrupiące.