Home Home
Gotuj zdrowo
Potrawy Strzałka w prawo
Pora dnia Strzałka w prawo
Specjalne okazje Strzałka w prawo
Napoje Strzałka w prawo
Dowiedz się Inspiracje Porady Artykuły Quizy Redakcja
Wybierz sprzęt
Kuchnia Strzałka w prawo
Dom Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza
Konkurs

Więcej

Dowiedz się Strzałka w prawo
Wybierz sprzęt Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza Konkurs
Ilośc porcji

4 porcje

Poziom trudności

Średnie


Akademia Smaku akademia-logo-d0a0d52d (1)
Bardzo szybka i tania potrawa

Składniki

10 szt. jajka
1 szt. bułka
1 szt. cebula
sól
pieprz
masło

Opis wykonania

9 jajek ugotować na twardo i zetrzeć na grubym tarku. Do masy dodać 1 surowe jajko. Bułkę namoczyć i odcisnąć i dodać do masy. Cebulkę pokroić w kostkę usmażyć na maśle i dodać również do masy, doprawić solą i pieprzem. Robić kotleciki, obtaczać w bułce tartej i smażyć.
Oceń przepis
Średnia ocen: 0, Ilość ocen: 0
Drodzy użytkownicy, informujemy, że nie możemy Was zapewnić, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy korzystali z przepisu.

Komentarze

alert ikona
Komentarze tylko dla zalogowanych
Patrycja Lewandowska
Polecam dodać pokrojoną paprykę lub pieczarki dla lepszego smaku
testujemy
Bardzo smaczne, dopadłam grubą panierkę, dzięki temu są jeszcze bardziej chrupiące.

Powiązane przepisy