Home Home
Gotuj zdrowo
Potrawy Strzałka w prawo
Pora dnia Strzałka w prawo
Specjalne okazje Strzałka w prawo
Napoje Strzałka w prawo
Dowiedz się Inspiracje Porady Artykuły Quizy Redakcja
Wybierz sprzęt
Kuchnia Strzałka w prawo
Dom Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza
Konkurs

Więcej

Dowiedz się Strzałka w prawo
Wybierz sprzęt Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza Konkurs

Kremowy dip z łososia ze świeżym koperkiem

Kremowy dip z łososia ze świeżym koperkiem
Ilośc porcji

4 porcje

Czas wykonywania

15 min

Poziom trudności

Średnie


Do tej potrawy użyjesz:
Akademia Smaku akademia-logo-d0a0d52d (1)
Dip z wędzonego łososia i serka śmietankowego ze świeżym koperkiem.

Składniki

150 g wędzonego łososia
150 g serka śmietankowego z dodatkiem ziół
200 g śmietany 18%
pęczek koperku
sok z 1 cytryny
świeżo zmielony pieprz

Opis wykonania

Wędzonego łososia pokrój na małe kawałki. Zmiksuj razem z serkiem śmietankowym, śmietaną i koperkiem przy pomocy blendera. Dodaj sok z cytryny. Dopraw do smaku świeżo zmielonym pieprzem. Całość udekoruj koperkiem. Dip najlepiej smakuje podawany z krakersami, bagietką lub jako nadzienie do pasztecików z ciasta francuskiego.

Oceń przepis
Średnia ocen: 0, Ilość ocen: 0
Drodzy użytkownicy, informujemy, że nie możemy Was zapewnić, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy korzystali z przepisu.

Komentarze

alert ikona
Komentarze tylko dla zalogowanych