Home Home
Gotuj zdrowo
Potrawy Strzałka w prawo
Pora dnia Strzałka w prawo
Specjalne okazje Strzałka w prawo
Napoje Strzałka w prawo
TOP 10 przepisów miesiąca
Dowiedz się Inspiracje Porady Artykuły Quizy Redakcja
Wybierz sprzęt
Kuchnia Strzałka w prawo
Dom Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza
Konkurs

Więcej

Dowiedz się Strzałka w prawo
Wybierz sprzęt Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza Konkurs
Ilośc porcji

4 porcje

Poziom trudności

Średnie

Ocena

5 (Ilość ocen: 1)


Akademia Smaku akademia-logo-d0a0d52d (1)
Dip z oliwy z oliwek, soku z cytryny i pietruszki.

Składniki

300 g jogurtu (3,5%)
2 łyżka oliwy z oliwek
10 g soku z cytryny
pęczek pietruszki
sól i pieprz do smaku

Opis wykonania

Wszystkie składniki zmiksuj blenderem na jednolitą masę. Całość dopraw do smaku pieprzem i solą. Dip jest świetnym dodatkiem do wszystkich sałatek ze świeżych warzyw.
Oceń przepis
Średnia ocen: 5, Ilość ocen: 1
Drodzy użytkownicy, informujemy, że nie możemy Was zapewnić, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy korzystali z przepisu.

Komentarze

alert ikona
Komentarze tylko dla zalogowanych
Ewusia1222
Fajny dip- ja dołożyłam jeszcze oliwki:)