Przelicznik wartośći

Chce przeliczyć na

Legalny, świąteczny i nie tylko sernik na zimno

Opis wykonania

Sernik na kokosowym spodzie z galaretką i truskawkami.

baner reklamowy maszynki do mielenia

Mąkę wraz z rozpuszczonym olejem i kakao wymuszaj. Dodaj przegotowanej letniej wody tak by masa była klejąca i przełóż dobrze ugniatając do naczynia. Ser wymieszaj z syropem oraz mlekiem w blenderze do uzyskania gładkiej konsystencji przypominającej serek homogenizowany. Przełóż na wcześniej przygotowany spód i wstaw do lodówki na Ok. 2 h. Przygotuj galaretkę z 1/2 niż według przepisu na opakowaniu ilością wody i poczekaj do momentu aż będzie można ją bezpiecznie wylać na nasz deser (może to potrwać 1,5/2 h). Pokrój truskawki, Wyciąg deser z lodówki, wyłóż na wierzch truskawki i polej galaretką. Całość ponownie umieść w lodówce do całkowitego stężenia galaretki.