Pasta kanapkowa z czerwonej fasoli
 
                                            4 porcje
15 min
Łatwe
5 (Liczba ocen: 1)
Składniki
Wartości odżywcze
Pasta kanapkowa z czerwonej fasoli
Pasta kanapkowa z czerwonej fasoli
Wybierz składnik, który chcesz przeliczyć:
Opis wykonania
 
                        Fasolę odcedź i umieść w pojemniku blendera.
Dodaj ząbki czosnku, orzechy włoskie, przyprawy – słodką i ostrą paprykę, sól i pieprz. Wszystko zmiksuj na gładką masę.
 
                        Do masy dodawaj stopniowo oliwę z oliwek i miksuj, aż do uzyskania pasty o odpowiedniej konsystencji.
Porada
Jak przygotować jedwabiście gładkie puree? Wystarczy końcówka ProPuree do blendera ręcznego marki Bosch i perfekcyjne konsystencja gotowa!
 
                         
                        Pastę nałóż na pieczywo i posyp posiekaną natką pietruszki.
 
                                     
                             
                             
                 
                 
    -thumb.webp) 
                     
     
                     
                     
     
         
        -thumb.webp) 
         
       
       
       
       
       
      
Komentarze