Home Home
Gotuj zdrowo
Potrawy Strzałka w prawo
Pora dnia Strzałka w prawo
Specjalne okazje Strzałka w prawo
Napoje Strzałka w prawo
TOP 10 przepisów miesiąca
Dowiedz się Inspiracje Porady Artykuły Quizy Redakcja
Wybierz sprzęt
Kuchnia Strzałka w prawo
Dom Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza
Konkurs

Więcej

Dowiedz się Strzałka w prawo
Wybierz sprzęt Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza Konkurs
Ilośc porcji

1 porcje

Czas wykonywania

15 min

Poziom trudności

Łatwe


Akademia Smaku akademia-logo-d0a0d52d (1)
Makaron spaghetti z duszonymi warzywami i pstrągiem łososiowym

Składniki

60 g Makaron spaghetti pełnoziarnisty
1/2 szt. Marchewka
2 szt. Suszone na słońcu pomidory
1/2 łyżeczka Olej kokosowy
125 g Szpinak świeży liście
Pieprz
Gałka muszkatołowa
Imbir
100 g Pstrąg łososiowy plastry

Opis wykonania

Makaron ugotuj według przepisu na opakowaniu al'dante. W wysokiej patelni rozpuść olej kokosowy, wrzuć obraną i pokrojoną za pomocą obieraczki marchew a następnie umyte liście szpinaku oraz pokrojone w kostkę suszone pomidory. Duś kilka minut na niewielkim ogniu i dodaj pokrojone według uznania plastry pstrąga łososiowego. Ugotowy makaron wyłóż na talerz a na wierz nałóz nasze 'wodorosty' czyli duszone warzywa wraz z rybką.
Oceń przepis
Średnia ocen: 0, Ilość ocen: 0
Drodzy użytkownicy, informujemy, że nie możemy Was zapewnić, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy korzystali z przepisu.

Komentarze

alert ikona
Komentarze tylko dla zalogowanych