Home Home
Gotuj zdrowo
Potrawy Strzałka w prawo
Pora dnia Strzałka w prawo
Specjalne okazje Strzałka w prawo
Napoje Strzałka w prawo
Dowiedz się Inspiracje Porady Artykuły Quizy Redakcja
Wybierz sprzęt
Kuchnia Strzałka w prawo
Dom Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza
Konkurs

Więcej

Dowiedz się Strzałka w prawo
Wybierz sprzęt Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza Konkurs
Ilośc porcji

1 porcje

Czas wykonywania

50 min

Poziom trudności

Łatwe


Akademia Smaku akademia-logo-d0a0d52d (1)
Pankejki z ryżu jasminowego z dodatkiem masła migdałowego

Składniki

50 g ryż jasminowy
35 g odżywka białkowa np kokosowa
1 szt. jajko
1/2 łyżeczka soda oczyszczona
słodzik
35 g masło migdałowe/ orzechowe
1 łyżeczka olej kokosowy

Opis wykonania

Jajko blendujemy z odżywką białkową, sodą, ewentualnie ze słodzidłem np. Miodem ,mieszamy z wystudzonym ryżem i masłem migdałowym/ orzechowym . Smażymy na rozgrzanej patelni z obu stron pod przykrciem. Podajemy z ulubionymi dodatkami.

Oceń przepis
Średnia ocen: 0, Ilość ocen: 0
Drodzy użytkownicy, informujemy, że nie możemy Was zapewnić, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy korzystali z przepisu.

Komentarze

alert ikona
Komentarze tylko dla zalogowanych