Home Home
Gotuj zdrowo
Potrawy Strzałka w prawo
Pora dnia Strzałka w prawo
Specjalne okazje Strzałka w prawo
Napoje Strzałka w prawo
Dowiedz się Inspiracje Porady Artykuły Quizy Redakcja
Wybierz sprzęt
Kuchnia Strzałka w prawo
Dom Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza
Konkurs

Więcej

Dowiedz się Strzałka w prawo
Wybierz sprzęt Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza Konkurs
Ilośc porcji

1 porcje

Czas wykonywania

20 min

Poziom trudności

Łatwe


Akademia Smaku akademia-logo-d0a0d52d (1)
Pasternak z mlekem kokosowym s miodowo pikantnym sosem i z jajkem w koszulce z wasolkom i pomidorkami suszonymi

Składniki

150 g pasternak
50 g seler
200 ml mleko kokosowe
100 ml mleko
1 szt. jajko
50 g fasola biała
2 szt. pomidirki suszone
50 g miód
25 ml sok z pomidorów
7 g peperoni

Opis wykonania

gotujemy pasternak z selerą w mleku kokosowym i dodajemy zwykłe,jak się zagotuje to blendujemy. sos: na suchom patelnie zucame pimidorki z sokem i miodem dodajemy fasolke i peperoni miszame do puki nie zagęnsnie troche. Robime jajko w koszulce w wodzie z octem i solę i danie gotowe .Smacznego zycia wam)
Oceń przepis
Średnia ocen: 0, Ilość ocen: 0
Drodzy użytkownicy, informujemy, że nie możemy Was zapewnić, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy korzystali z przepisu.

Komentarze

alert ikona
Komentarze tylko dla zalogowanych