Awo-jajówka

1 porcja
5 min
Łatwe
Składniki
Awo-jajówka
Awo-jajówka
Wybierz składnik, który chcesz przeliczyć:
Opis wykonania
Składniki należy pokroić w kostkę, wrzucić na patelnię razem z olejem kokosowym. Co jakiś czas mieszając odczekać kilka minut aż warzywa zmiękną tak jak lubisz. Ja jadam zwykle pół- twarde. Zdejmuję z patelni po około 2minutach aby zachować jak najwiecej wartosci i smaku :) przyprawiam dodatkową porcją szczypiorku, solą himalajską i płatkami chilli. Dla podbicia smaku warto slropić limonką.Świetnie smakuje również z boczkiem i pomidorami :) idealne dla CBL, LCHF, paleo, samuraja, wegetarian, wegan, po odrzuceniu cebulki AIP i każdego kto ma ochotę na odmianę od klasycznej jajecznicy :)
Komentarze