Bugattini z pesto z rukoli
 
                                            5 porcji
25 min
Łatwe
1 (Liczba ocen: 1)
                    Wyjątkowo smaczny,delikatny,bardo łatwy.
!!!TORPEDA!!!
                
                Składniki
400g. makaronu bugattini
                                                            100g. rukoli
                                                            2 łyżki posikanej świeżej bazylii 
                                                            1oog. łuskanego słonecznika
                                                            60g. potartego parmezanu
                                                            2 ząbki czosnku
                                                            1/2 oliwy
                                                            sól morska,pieprz do smaku
                                                    Bugattini z pesto z rukoli
Bugattini z pesto z rukoli
Wybierz składnik, który chcesz przeliczyć:
Opis wykonania
            Rukole,bazylie,czosnek,słonecznik wrzucamy do wysokiego naczynia ,zalewamy oliwą,dodajemy parmezan.Wszystko razem  miksujemy blenderem,doprawiamy do smaku.Pomidorki płuczemy,osuszamy kroimy na pól.Makaron ugotujemy al dente w osolonym wrzątku.Odcedzamy przez sito mieszamy gorący z rukolowym pesto.Porcjujemy na talerze,dekorujemy pomidorkami i płatkami parmezanu.SMACZNEGO. 
        
        
            
    
    
    
-thumb.webp) 
                             
                             
                 
                 
     
     
                     
     
                     
        -thumb.webp) 
         
         
       
       
       
       
       
      
Komentarze