Home Home
Gotuj zdrowo
Potrawy Strzałka w prawo
Pora dnia Strzałka w prawo
Specjalne okazje Strzałka w prawo
Napoje Strzałka w prawo
Dowiedz się Inspiracje Porady Artykuły Quizy Redakcja
Wybierz sprzęt
Kuchnia Strzałka w prawo
Dom Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza

Więcej

Dowiedz się Strzałka w prawo
Wybierz sprzęt Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza
Ilośc porcji

1 porcje

Czas wykonywania

10 min

Poziom trudności

Łatwe


Akademia Smaku akademia-logo-d0a0d52d (1)
Carpaccio z jabłek

Składniki

100 g jabłko
20 g maliny
2 łyżka woda
15 g mleko kokosowe
20 g masło orzechowe
20 g odżywka białkowa
15 g orzechy włoskie

Opis wykonania

Rondelek postawić na małym ogniu i wlać do niego wodę, mleko kokosowe i masło orzechowe. Podgrzewać, cały czas mieszając do momentu połączenia składników. Zdjąć z ognia i dodać odżywkę białkową.

Wymieszać tak aby powstała jednolita masa. Jabłko pokroić w mniejsze kawałki i wrzucić do talerza.

Dodać maliny, a potem wszystko polać wcześniej przygotowanym sosem. Na koniec posypać posiekanymi orzechami włoskimi.

Oceń przepis
Średnia ocen: 0, Ilość ocen: 0
Drodzy użytkownicy, informujemy, że nie możemy Was zapewnić, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy korzystali z przepisu.

Komentarze

alert ikona
Komentarze tylko dla zalogowanych