Przelicznik wartośći

Chce przeliczyć na

Conchiglioni żytnie faszerowane brokułami i trzema serami z pieczonym serem feta i jarmużem na sosie jarmużowym

Opis wykonania

zdrowo, smacznie, efektownie ;)

ugotować muszle w osolonej wodzie. ugotować brokuły w osolonej wodzie ze szczyptą cukru i wystudzić. wystudzone brokuły wymieszać z serem pleśniowym, startą mozarellą i serem typu feta. Resztę fety pokroić w grubą kostkę , zpanierować i osmażyć w głębokim oleju. jarmuż wrzucić na rozgrzany tłuszcz na około 15 sekund, osuszyć na ręczniku papierowym, osolić. na patelni rozgrzać masło dodać pozostały jarmuż przesmażyć, dodając sól, szczyptę cukru i sok z limonki, dodać śmietanę i zredukować. na koniec smażenia dodać wino. Zblendować " cudownym ,wygranym" :P blenderem i gotowe. można serwować na talerz