Przelicznik wartośći

Chce przeliczyć na

Dorsz pieczony z pomarańczami i koprem włoskim

Opis wykonania

Dorsz pieczony z pomarańczami i koprem włoskim - krok 1

Dorsza umyj i osusz, podziel na 4 kawałki i lekko posól. Fenkuła pokrój w plastry. Pomarańczę obierz i pokrój w plastry.

Kawałki ryby, plastry fenkułu i pomarańczy umieść w worku i dodaj oliwę. Do marynowania użyj blendera z końcówką próżniową, całość marynuj min. 30 minut.

Dorsz pieczony z pomarańczami i koprem włoskim - krok 2

Do pieczenia użyj systemu PerfectChef z wykorzystaniem programu pieczenia ryby. Dzięki temu ryba będzie idealnie wypieczona, ale pozostanie soczysta.

Dorsz pieczony z pomarańczami i koprem włoskim - krok 3

I gotowe! Szybkie przygotowanie i niesamowity smak – połączenie dorsza z fenkułem i pomarańczami to świetny pomysł zawsze, kiedy mamy niewiele czasu, ale chcemy przygotować coś pysznego.

Bosch do kuchni