Home Home
Gotuj zdrowo
Potrawy Strzałka w prawo
Pora dnia Strzałka w prawo
Specjalne okazje Strzałka w prawo
Napoje Strzałka w prawo
Dowiedz się Inspiracje Porady Artykuły Quizy Redakcja
Wybierz sprzęt
Kuchnia Strzałka w prawo
Dom Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza

Więcej

Dowiedz się Strzałka w prawo
Wybierz sprzęt Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza
Ilośc porcji

1 porcje

Czas wykonywania

15 min

Poziom trudności

Łatwe


Akademia Smaku akademia-logo-d0a0d52d (1)
Jajecznica z łososiem i szczypiorkiem

Składniki

1 szczypta Przypraw ziołowa
2 szt. Jajka
1 łyżka Śmietana
40 g Masło
12 g łosoś wędzony w plastrach
2 szczypta szczypiorek

Opis wykonania

Jajka wbijamy do miseczki, dodaje śmietanę, przyprawę do smaku. Przyprawione jajka dobrze ubić. 40 g masła stopimy na patelni, wlać jajka i smażyć mieszając. Łososia pokroimy w 1 cm paski i wymieszamy z jajecznicą. Bułkę pokroimy i nakładamy dekoracyjnie jajecznicę. Całość dekorujemy kawałkami szczypiorku.
Oceń przepis
Średnia ocen: 0, Ilość ocen: 0
Drodzy użytkownicy, informujemy, że nie możemy Was zapewnić, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy korzystali z przepisu.

Komentarze

alert ikona
Komentarze tylko dla zalogowanych