Home Home
Gotuj zdrowo
Potrawy Strzałka w prawo
Pora dnia Strzałka w prawo
Specjalne okazje Strzałka w prawo
Napoje Strzałka w prawo
Dowiedz się Inspiracje Porady Artykuły Quizy Redakcja
Wybierz sprzęt
Kuchnia Strzałka w prawo
Dom Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza
Konkurs

Więcej

Dowiedz się Strzałka w prawo
Wybierz sprzęt Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza Konkurs
Wypróbuj przepis, dodaj komentarz ze zdjęciem i wygraj! Dowiedz się więcej
Szczegóły w regulaminie.


Kasza gryczana z koperkowym jajkiem

Kasza gryczana z koperkowym jajkiem
Ilośc porcji

4 porcje

Poziom trudności

Średnie

Ocena

5 (Ilość ocen: 1)


Akademia Smaku akademia-logo-d0a0d52d (1)
Proste, pożywne i smaczne danie z produktów ekologicznych.

Składniki

1 szt. jajko
50 g kasza gryczana
1 garść koperek
1 łyżka oliwa

Opis wykonania

Oddzielić białko od żółtka. Do białka dodać posiekanego koperku wymieszać. Białko z koperkiem smażyć na rozgrzanym oleju. Dodać żółtko. ugotować kaszę gryczaną. Podawać na ciepło.
Oceń przepis
Średnia ocen: 5, Ilość ocen: 1
Drodzy użytkownicy, informujemy, że nie możemy Was zapewnić, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy korzystali z przepisu.

Komentarze

alert ikona
Komentarze tylko dla zalogowanych
MiszelPiszel
Prosto i smacznie! Idealne danie awaryjne, gdy musisz coś ugotować w 15 minut.