Home Home
Gotuj zdrowo
Potrawy Strzałka w prawo
Pora dnia Strzałka w prawo
Specjalne okazje Strzałka w prawo
Napoje Strzałka w prawo
Dowiedz się Inspiracje Porady Artykuły Quizy Redakcja
Wybierz sprzęt
Kuchnia Strzałka w prawo
Dom Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza
Konkurs

Więcej

Dowiedz się Strzałka w prawo
Wybierz sprzęt Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza Konkurs
Ilośc porcji

2 porcje

Czas wykonywania

50 min

Poziom trudności

Łatwe


Akademia Smaku akademia-logo-d0a0d52d (1)
Rybne kotleciki to alternatywa dla tradycyjnych mielonych. Są lekkostrawne, bezglutenowe i zawierają sporo błonnika.

Składniki

300 g Łosoś
100 g Kasza jagalana
1 szt. Marchewka
2 łyżka Otręby gryczane
1 szt. Jajko
Sól, pieprz,tymianek, zioła prowansalskie

Opis wykonania

Kasze ugotować zgodnaie z opisem.na opakowaniu. Łososia rozdrobnić. Marchewkę zetrzeć na tarce o drobnych oczkach,. Do kaszy dodać łososia, jajko, otręby, marchewkę i przyprawy. Wymieszać. Uformować kotleciki. Piec przez 15 min. w temp. 200 stopni. Kotleciki można podać z kiełkami i sosem jogurtowo-koperkowym lub kapustą kiszoną.
Oceń przepis
Średnia ocen: 0, Ilość ocen: 0
Drodzy użytkownicy, informujemy, że nie możemy Was zapewnić, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy korzystali z przepisu.

Komentarze

alert ikona
Komentarze tylko dla zalogowanych