Home Home
Gotuj zdrowo
Potrawy Strzałka w prawo
Pora dnia Strzałka w prawo
Specjalne okazje Strzałka w prawo
Napoje Strzałka w prawo
Dowiedz się Inspiracje Porady Artykuły Quizy Redakcja
Wybierz sprzęt
Kuchnia Strzałka w prawo
Dom Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza
Konkurs

Więcej

Dowiedz się Strzałka w prawo
Wybierz sprzęt Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza Konkurs
Wypróbuj przepis, dodaj komentarz ze zdjęciem i wygraj! Dowiedz się więcej
Szczegóły w regulaminie.


Makaron z pesto

Makaron z pesto
Ilośc porcji

4 porcje

Poziom trudności

Średnie


Akademia Smaku akademia-logo-d0a0d52d (1)
Makaron z bazylią, migdałami i plasterkami żółtego sera.

Składniki

150-200 g ulubionego makaronu
duża garść liści bazylii
kilka migdałów
100 ml oliwy
plasterki żółtego sera

Opis wykonania

Makaron gotuję al dente. Do blendera wrzucam bazylię, migdały, ser żółty i zalewam oliwą. Jeżeli produkty nie chcą się zblendować należy dodać więcej oliwy. Odcedzam makaron, dokładnie mieszam z pesto.
Oceń przepis
Średnia ocen: 0, Ilość ocen: 0
Drodzy użytkownicy, informujemy, że nie możemy Was zapewnić, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy korzystali z przepisu.

Komentarze

alert ikona
Komentarze tylko dla zalogowanych