Home Home
Gotuj zdrowo
Potrawy Strzałka w prawo
Pora dnia Strzałka w prawo
Specjalne okazje Strzałka w prawo
Napoje Strzałka w prawo
Dowiedz się Inspiracje Porady Artykuły Quizy Redakcja
Wybierz sprzęt
Kuchnia Strzałka w prawo
Dom Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza

Więcej

Dowiedz się Strzałka w prawo
Wybierz sprzęt Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza
Ilośc porcji

1 porcje

Czas wykonywania

25 min

Poziom trudności

Łatwe

Ocena

5 (Ilość ocen: 1)


Akademia Smaku akademia-logo-d0a0d52d (1)
Bezglutenowe naleśnik czekoladowe z serkiem waniliowym

Składniki

1 jajko, pół szklanki mleka, łyżeczka kakao, 2 łyżki erytrolu, 2 czubate łyżki mąki, 200 g serka, pół laski wanilii szt. Jajko, mleko kokosowe, kakao, erytrol, mąka jaglana, serek homogenizowany naturalny, ziarna wanilii

Opis wykonania

Nalesniki: 1 jajko -pół szklanki mleka -łyżeczka kakao -łyżka erytrolu/ksylitolu -2 czubate łyżki mąki (u mnie jaglana) ✔wszystkie składniki miksujemy ✔ciasto wylewamy na rozgrzaną patelnię z odrobiną oleju kokosowego ✔smażymy aż do pojawienia się pęcherzyków powietrza, przekręcamy na drugą stronę Serek waniliowy: ✔serek mieszamy z ziarenkami wanilii, smarujemy nim nalesniki, zawijamy
Oceń przepis
Średnia ocen: 5, Ilość ocen: 1
Drodzy użytkownicy, informujemy, że nie możemy Was zapewnić, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy korzystali z przepisu.

Komentarze

alert ikona
Komentarze tylko dla zalogowanych