Przelicznik wartośći

Chce przeliczyć na

Omlet mocno czekoladowy!

Opis wykonania

Pyszny i pożywny omlet. Mocno czekoladowy, puszysty, idealny.

baner reklamowy maszynki do mielenia

1.Białka oddzielić od żółtek. 2.Białka posolić i ubić na sztywną piankę. Pod koniec ubijania dodać ksylitol. Następnie dodawać żółtko po żółtku, do uzyskania jednolitej masy. 3. Na koniec wsypać przesiane mąki, kakao, cynamon raz płynną czekoladę (wcześniej roztopić ją w garnuszku z mlekiem owsianym i olejem kokosowym). Na tym etapie składniki mieszamy szpatułką. Delikatnie i dokładnie. 4. Na końcu można dodać pokruszoną czekoladę, rodzynki, ulubione bakalie. 5. Całość przelać do blaszki wyłożonej papierem do pieczenia. Piec 25-30 minut w piekarniku nagrzanym do 160 stopni.