Home Home
Gotuj zdrowo
Potrawy Strzałka w prawo
Pora dnia Strzałka w prawo
Specjalne okazje Strzałka w prawo
Napoje Strzałka w prawo
Dowiedz się Inspiracje Porady Artykuły Quizy Redakcja
Wybierz sprzęt
Kuchnia Strzałka w prawo
Dom Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza

Więcej

Dowiedz się Strzałka w prawo
Wybierz sprzęt Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza
Ilośc porcji

4 porcje

Czas wykonywania

15 min

Poziom trudności

Łatwe


Do tej potrawy użyjesz:
Pasta z czarnych oliwek może być świetnym dodatkiem do przystawek, makaronu lub dań głównych, tak prosta w przygotowaniu, wystarczy kilka składników.

Składniki

200g czarnych oliwek
1 łyżeczki kaparów
3 łyżki oliwy z oliwek
2 fileciki anchois
2 łyżki orzechów migdałów

Opis wykonania

Do wyższego naczynia do miksowania dodaj oliwki, kapary, migdały, oliwę z oliwek i anchois. ​

Wszystko dokładnie zblenduj.

Porada

Jak przygotować jedwabiście gładką pastę z czarnych oliwek? Wystarczy końcówka ProPuree do blendera ręcznego marki Bosch i perfekcyjne konsystencja gotowa!

Bosh Logo
Bosh

Gotową pastę możesz przechowywać w lodówce do dwóch tygodni. 

Oceń przepis
Średnia ocen: 0, Ilość ocen: 0
Drodzy użytkownicy, informujemy, że nie możemy was zapewnić, ze publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy zakupili lub korzystali z produktu.

Komentarze

alert ikona
Komentarze tylko dla zalogowanych