Home Home
Gotuj zdrowo
Potrawy Strzałka w prawo
Pora dnia Strzałka w prawo
Specjalne okazje Strzałka w prawo
Napoje Strzałka w prawo
Dowiedz się Inspiracje Porady Artykuły Quizy Redakcja
Wybierz sprzęt
Kuchnia Strzałka w prawo
Dom Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza

Więcej

Dowiedz się Strzałka w prawo
Wybierz sprzęt Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza
Ilośc porcji

1 porcje

Czas wykonywania

10 min

Poziom trudności

Łatwe

Ocena

5 (Ilość ocen: 1)


Akademia Smaku akademia-logo-d0a0d52d (1)
Najlepiej smakują na ciepło z odrobiną dżemu :-)

Składniki

30 g płatki owsiane
1 szt. jaja
1 szt. mały, dojrzały banan
20 g odżywka białkowa

Opis wykonania

Płatki owsiane zalewamy wrzątkiem i czekamy aż napęcznieją (ewentualny nadmiar wody odlewamy).

Rozgniatamy banana i dodajemy do płatków, wbijamy jajko, dosypujemy odżywkę i całość dokładnie mieszamy.

Powstałą masę wykładamy na rozgrzaną patelnię i smażymy z obydwu stron na rumiany kolor.

Oceń przepis
Średnia ocen: 5, Ilość ocen: 1
Drodzy użytkownicy, informujemy, że nie możemy Was zapewnić, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy korzystali z przepisu.

Komentarze

alert ikona
Komentarze tylko dla zalogowanych
Nastassia Mamaieva
Cudne, podałam z miodem 🙂