Home Home
Gotuj zdrowo
Potrawy Strzałka w prawo
Pora dnia Strzałka w prawo
Specjalne okazje Strzałka w prawo
Napoje Strzałka w prawo
TOP 10 przepisów miesiąca
Dowiedz się Inspiracje Porady Artykuły Quizy Redakcja
Wybierz sprzęt
Kuchnia Strzałka w prawo
Dom Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza

Więcej

Dowiedz się Strzałka w prawo
Wybierz sprzęt Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza
Ilośc porcji

4 porcje

Czas wykonywania

15 min

Poziom trudności

Łatwe


Akademia Smaku akademia-logo-d0a0d52d (1)
Prosta, lekka i pełna witamin kompozycja idealna na późną kolację :)

Składniki

250 g Pomidory koktajlowe
50 g Pomidory suszone
1 szt. Avocado
1 szt. Sałata lodowa
50 g Musztarda
1 szczypta Sól
3 łyżka Oliwa

Opis wykonania

  1. Sałatę umyj, osusz i porwij na mniejsze kawałki.
  2. Pomidory i avocado pokrój, dodaj do sałaty.
  3. Musztardę, oliwę i szczyptę soli wymieszaj.
  4.  Przygotowanym sosem musztardowym polej sałatę

Smacznego!

 

Porada Szefa

Co zrobić, żeby olej nie pryskał podczas smażenia?

Podczas smażenia tłuszcz często pryska na wszystkie strony, brudząc kuchenkę, blat i ubranie. Dowiedz się co zrobić żeby olej nie pryskał podczas smażenia.

Bosh
Oceń przepis
Średnia ocen: 0, Liczba ocen: 0
Drodzy użytkownicy, informujemy, że nie możemy Was zapewnić, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy korzystali z przepisu.

Komentarze

alert ikona
Komentarze tylko dla zalogowanych