Home Home
Gotuj zdrowo
Potrawy Strzałka w prawo
Pora dnia Strzałka w prawo
Specjalne okazje Strzałka w prawo
Napoje Strzałka w prawo
Dowiedz się Inspiracje Porady Artykuły Quizy Redakcja
Wybierz sprzęt
Kuchnia Strzałka w prawo
Dom Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza
Konkurs

Więcej

Dowiedz się Strzałka w prawo
Wybierz sprzęt Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza Konkurs
Ilośc porcji

1 porcje

Czas wykonywania

10 min

Poziom trudności

Łatwe


Akademia Smaku akademia-logo-d0a0d52d (1)
Cieciorka z suszonymi pomidorkami szpinakiem czosnkem cebulę i swiesza kolendra

Składniki

150 g cieciorka koncerwowana
20 g pomidorki suszone
10 g szpinak
zombek szt. czosnek
20 g cebula
5 g chips z jabka z cynamonem
100 g mix orzechow
20 g ananas
20 ml syrop z ananasa glazurowany
1 szczypta sól , pieprsz do smaku
1 szczypta Kolendra swieza

Opis wykonania

Pomidorki suszone,Szpinak ,zombek czosneku , cebula towszystko podsmazamy na oliwie z oliwek ok 3 min i dodajemy cieciorku ,sól,pieprsz do smaku i robimy z niego puree na malym ogniu. i nakladame na talerz jak na zdięczu. Syrop glazurowany z ananasu :cukier z wodą dodajemy sok ananasowy barwnik ,Ksantanu to blendojemy i za gotowujemy. Smacznego
Oceń przepis
Średnia ocen: 0, Ilość ocen: 0
Drodzy użytkownicy, informujemy, że nie możemy Was zapewnić, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy korzystali z przepisu.

Komentarze

alert ikona
Komentarze tylko dla zalogowanych