Home Home
Gotuj zdrowo
Potrawy Strzałka w prawo
Pora dnia Strzałka w prawo
Specjalne okazje Strzałka w prawo
Napoje Strzałka w prawo
TOP 10 przepisów miesiąca
Dowiedz się Inspiracje Porady Artykuły Quizy Redakcja
Wybierz sprzęt
Kuchnia Strzałka w prawo
Dom Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza
Konkurs

Więcej

Dowiedz się Strzałka w prawo
Wybierz sprzęt Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza Konkurs
Ilośc porcji

4 porcje

Czas wykonywania

10 min

Poziom trudności

Średnie


Do tej potrawy użyjesz:
Akademia Smaku akademia-logo-d0a0d52d (1)
Pyszna i lekka wegetariańska przekąska, która idealnie sprawdzi się na letnie upały.Można ją modyfikować według swoich upodobań. Do zrobienia w 6 minut

Składniki

5 szt. Papier ryżowy
1 garść Makaron sojowy
1 szt. ogórek świeży
1 garść Mix sałat
1 szt. pomidor
1 szt. papryka

Opis wykonania

1.Makaron ryżowy przygotowujemy według wskazówek na opakowaniu. 2. Warzywa tniemy w słupki. 3. Papier ryżowy moczymy w letniej wodzie przez 2-3 sekundy. 4.Kładziemy na niego makaron oraz warzywa. 5.Zawijamy jak tradycyjne sajgonki. 6.Podajemy z sosem sojowym. Smacznego !

Oceń przepis
Średnia ocen: 0, Ilość ocen: 0
Drodzy użytkownicy, informujemy, że nie możemy Was zapewnić, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy korzystali z przepisu.

Komentarze

alert ikona
Komentarze tylko dla zalogowanych
Radosław
Polecam Spring rolls na słodko. Z bananem oraz cukrem kokosowym w środku smażone na głębokim tłuszczu
Radosław
Super przepis