Home Home
Gotuj zdrowo
Potrawy Strzałka w prawo
Pora dnia Strzałka w prawo
Specjalne okazje Strzałka w prawo
Napoje Strzałka w prawo
Dowiedz się Inspiracje Porady Artykuły Quizy Redakcja
Wybierz sprzęt
Kuchnia Strzałka w prawo
Dom Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza
Konkurs

Więcej

Dowiedz się Strzałka w prawo
Wybierz sprzęt Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza Konkurs
Ilośc porcji

4 porcje

Czas wykonywania

90 min

Poziom trudności

Łatwe


Akademia Smaku akademia-logo-d0a0d52d (1)
Delikatne, cynamonowe muffinki. Kasza jaglana daje uczucie sytości, lecz warto zjeść je raczej na deser, niż obiad :)

Składniki

1 szklanka kasza jaglana
daktyle
15 g ksylitol
50 g odżywka białkowa
1 łyżeczka kakao
3 łyżka mąka kokosowa

Opis wykonania

Kasze jaglana gotujemy w wodzie na sypko, dodajemy daktyle namoczone wcześniej we wrzątku. Blendujemy daktyle z kasza, ksylitolem, białkiem, cynamonem, kakao. Na końcu dodajemy Mąkę kokosowa i dokładnie mieszamy. Pieczemy pół godziny w piekarniku nagrzanym do 180 stopni.

Oceń przepis
Średnia ocen: 0, Ilość ocen: 0
Drodzy użytkownicy, informujemy, że nie możemy Was zapewnić, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy korzystali z przepisu.

Komentarze

alert ikona
Komentarze tylko dla zalogowanych