Przelicznik wartośći

Chce przeliczyć na

Wegańskie placki z konfiturą Łukasza Ociepy

Opis wykonania

Proste, wegański placki na mleku ryżowym są idealną zastępstwem tradycyjnych racuchów.

baner reklamowy maszynki do mielenia
  1. Do miski wsyp mąkę, wlej mleko ryżowe, dodaj suszony imbir, szczyptę soli, kilka kropel soku z cytryny, kurkumę oraz trochę sody oczyszczonej.
  2. Wszystkie składniki dokładnie wymieszaj.
  3. Na patelni rozgrzejolej kokosowy.
  4. Przy pomocy dużej łyżki nabierz porcję przygotowanej masy i wylej ją na patelnię do kształtu okrągłego placka. smażenie placków, składniki, składniki na placki
  5. Smaż z obu stron na złoty kolor.
  6. Usmażone plecki posmaruj konfiturą, polej syropem klonowym i udekoru według uznania.

Smacznego!