Home Home
Gotuj zdrowo
Potrawy Strzałka w prawo
Pora dnia Strzałka w prawo
Specjalne okazje Strzałka w prawo
Napoje Strzałka w prawo
Dowiedz się Inspiracje Porady Artykuły Quizy Redakcja
Wybierz sprzęt
Kuchnia Strzałka w prawo
Dom Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza

Więcej

Dowiedz się Strzałka w prawo
Wybierz sprzęt Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza
Ilośc porcji

4 porcje

Poziom trudności

Średnie


Akademia Smaku akademia-logo-d0a0d52d (1)
Zupa z fasolką

Składniki

1 garść Fasolka,marchewka,por,kiełbasa

Opis wykonania

Zupa z fasolką szparagową W garnku na odrobinie masła zrumienić pokrojoną w piòrka cebule,dodałam kawałek białej grilowanej kiełbaski,ktòra została mi z wczorajszego grila,następnie 2 marchewki pokrojone w słupki,2 ziemniaki pokrojone w kostke,fasolke szparagową pokrojoną na kawałki,kawałek pora (białą część) i smażyłam jeszcze chwilke mieszając.Następnie podlałam gorącą wodą,dodałam 2 łodyżki selera naciowego i lubczyk.Dodałam soli i gotowałam do miękkości warzyw.Na koniec doprawiłam do smaku,zabieliłam śmietaną i posypałam koperkiem. Smacznego!
Oceń przepis
Średnia ocen: 0, Ilość ocen: 0
Drodzy użytkownicy, informujemy, że nie możemy Was zapewnić, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy korzystali z przepisu.

Komentarze

alert ikona
Komentarze tylko dla zalogowanych