Zupa z fasolką szparagową
4 porcje
Średnie
5 (Ilość ocen: 1)
Zupa z fasolką
Składniki
1 garść Fasolka,marchewka,por,kiełbasa
Zupa z fasolką szparagową
Zupa z fasolką szparagową
Wybierz składnik, który chcesz przeliczyć:
Opis wykonania
Zupa z fasolką szparagową
W garnku na odrobinie masła zrumienić pokrojoną w piòrka cebule,dodałam kawałek białej grilowanej kiełbaski,ktòra została mi z wczorajszego grila,następnie 2 marchewki pokrojone w słupki,2 ziemniaki pokrojone w kostke,fasolke szparagową pokrojoną na kawałki,kawałek pora (białą część) i smażyłam jeszcze chwilke mieszając.Następnie podlałam gorącą wodą,dodałam 2 łodyżki selera naciowego i lubczyk.Dodałam soli i gotowałam do miękkości warzyw.Na koniec doprawiłam do smaku,zabieliłam śmietaną i posypałam koperkiem.
Smacznego!
Komentarze