Home Home
Gotuj zdrowo
Potrawy Strzałka w prawo
Pora dnia Strzałka w prawo
Specjalne okazje Strzałka w prawo
Napoje Strzałka w prawo
Dowiedz się Inspiracje Porady Artykuły Quizy Redakcja
Wybierz sprzęt
Kuchnia Strzałka w prawo
Dom Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza
Konkurs

Więcej

Dowiedz się Strzałka w prawo
Wybierz sprzęt Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza Konkurs
Ilośc porcji

1 porcje

Czas wykonywania

5 min

Poziom trudności

Łatwe


Akademia Smaku akademia-logo-d0a0d52d (1)
Lekka sałatka na bazie rukoli z żurawiną i orzechami, oprószona parmezanem.

Składniki

1 garść rukola
1,5 łyżka żurawina
1,5 łyżka orzechy
1 łyżka parmezan
0,5 łyżeczka sok z cytryny
0,5 łyżeczka oliwa

Opis wykonania

Wszystkie składniki wkładamy do jednego pojemnika, mieszamy i konsumujemy :)
Oceń przepis
Średnia ocen: 0, Ilość ocen: 0
Drodzy użytkownicy, informujemy, że nie możemy Was zapewnić, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy korzystali z przepisu.

Komentarze

alert ikona
Komentarze tylko dla zalogowanych
Marta
Bardzo fajny smak, fajnie razem komponują się parmezan, żurawina, orzechy, polecam!
Marta
Idealna sałatka na letnie dni.