Home Home
Gotuj zdrowo
Potrawy Strzałka w prawo
Pora dnia Strzałka w prawo
Specjalne okazje Strzałka w prawo
Napoje Strzałka w prawo
Dowiedz się Inspiracje Porady Artykuły Quizy Redakcja
Wybierz sprzęt
Kuchnia Strzałka w prawo
Dom Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza

Więcej

Dowiedz się Strzałka w prawo
Wybierz sprzęt Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza
Ilośc porcji

4 porcje

Poziom trudności

Średnie


Akademia Smaku akademia-logo-d0a0d52d (1)
Grillowany brzuch z pieczarkami i słodką papryką.

Składniki

brzuch surowy
pieczarki
olej
mix przypraw
słodka papryka

Opis wykonania

Z brzucha kroimy wzdłuż cienkie paseczki. Spinamy 3 paseczki wykałaczką i zaplatamy warkocze spinając je na końcach wykałaczką. Przyprawy wymieszane z olejem nakładamy na warkocze. Grillujemy po 10 minut z każdej strony. Pieczarki (same główki) posypujemy papryką i grillujemy.
Oceń przepis
Średnia ocen: 0, Ilość ocen: 0
Drodzy użytkownicy, informujemy, że nie możemy was zapewnić, ze publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy zakupili lub korzystali z produktu.

Komentarze

alert ikona
Komentarze tylko dla zalogowanych