Przelicznik wartośći

Chce przeliczyć na

Halibut pieczony w naczyniu z masłem i cytryną

Opis wykonania

Masz ochotę na smaczną i delikatną w smaku rybę? Wypróbuj przepis na pieczonego halibuta! Połączenie świeżej ryby, aromatycznych ziół i maślanego smaku sprawią, że będziesz delektować się każdym kęsem.

Halibut pieczony w naczyniu z masłem - krok 1

Przygotowanie halibuta pieczonego w naczyniu, jest szybkie i proste. Jak to zrobić? Filety z ryby umyj i osusz. Naczynie żaroodporne wysmaruj oliwą. Ułóż halibuta, lekko posól, posyp kaparami, ułóż plastry cytryny oraz kawałki masła.

Halibut pieczony w naczyniu z masłem - krok 2

Piecz w piekarniku z użyciem funkcji termoobieg 4D w temperaturze 180 stopni przez 20 minut. Upieczoną rybę przełóż na talerze, polej sosem z pieczenia, posyp natką pietruszki.

Bosch do kuchni