Kaszotto z estragonowym halibutem
 
                                            4 porcje
25 min
Łatwe
                    Pyszna rybka z pełną błonnika i smaczną kaszą w pomidorach. Dzięki przygotowaniu na parze - ciesz się pełnią smaku bez wyrzutów sumienia.
                
                Składniki
kasza z soczewicą
                                                            filet z halibuta
                                                            świeży estragon
                                                            1 szczypta sól i pieprz
                                                            fasola czerwona
                                                            4 łyżeczka przecier pomidorowy
                                                            1 garść koperek
                                                    Kaszotto z estragonowym halibutem
Kaszotto z estragonowym halibutem
Wybierz składnik, który chcesz przeliczyć:
Opis wykonania
            Czasu zaoszczędzą gotowe mieszanki kaszy z soczewicą w wygodnych woreczkach.  Ugotuj je w osolonej wodzie i odsącz. Przełóż do patelni z wysokim rantem. Dodaj odsączoną z zalewy fasolkę czerwoną i przelaną wrzątkiem. Następnie dołóż przecier pomidorowy i poszatkowany koperek.. Wymieszaj i utrzymuj ciepłe. Filet z halibuta pokrój na mniejsze kawałki. Oprósz solą i pieprzem. Dodaj gałązki świeżego estragonu. Gotuj na patrze z 10-15 minut (w zależności od grubości filetu). I to tyle moi mili. Prawda, że łatwe?
        
        
            
    
    
    
-thumb.webp) 
                             
                             
                 
                 
     
     
     
                     
                     
         
         
         
       
       
       
       
       
      
Komentarze