Home Home
Gotuj zdrowo
Potrawy Strzałka w prawo
Pora dnia Strzałka w prawo
Specjalne okazje Strzałka w prawo
Napoje Strzałka w prawo
Dowiedz się Inspiracje Porady Artykuły Quizy Redakcja
Wybierz sprzęt
Kuchnia Strzałka w prawo
Dom Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza

Więcej

Dowiedz się Strzałka w prawo
Wybierz sprzęt Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza

Krem czekoladowo-migdałowy na kanapki

Krem czekoladowo-migdałowy na kanapki
Ilośc porcji

9 porcje

Czas wykonywania

30 min

Poziom trudności

Średnie


Akademia Smaku akademia-logo-d0a0d52d (1)
Bardzo zdrowy krem, w który doda nam energii na cały dzień.

Składniki

2 szt. Dojrzałe awokado
100 g Migdały
40 g Kakao
4 łyżka Miód
30 g Olej kokosowy

Opis wykonania

Migdały zmielić na drobny proszek. Awokado obrać ze skórki i wyjąć pestkę. Do misy blendera wrzucić awokado, dodać zmielone migdały, kakao, miód i olej kokosowy. Całość zmiksować na gładki, jednolity krem. Można w tym celu skorzystać również z blendera ręcznego. Krem przełożyć do słoika i przechowywać w lodówce do kilku dni.
Oceń przepis
Średnia ocen: 0, Ilość ocen: 0
Drodzy użytkownicy, informujemy, że nie możemy Was zapewnić, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy korzystali z przepisu.

Komentarze

alert ikona
Komentarze tylko dla zalogowanych

Powiązane przepisy