Home Home
Gotuj zdrowo
Potrawy Strzałka w prawo
Pora dnia Strzałka w prawo
Specjalne okazje Strzałka w prawo
Napoje Strzałka w prawo
Dowiedz się Inspiracje Porady Artykuły Quizy Redakcja
Wybierz sprzęt
Kuchnia Strzałka w prawo
Dom Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza

Więcej

Dowiedz się Strzałka w prawo
Wybierz sprzęt Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza
Ilośc porcji

2 porcje

Czas wykonywania

30 min

Poziom trudności

Łatwe

Ocena

5 (Ilość ocen: 1)


Do tej potrawy użyjesz:
Dzięki blenderowi z końcówką próżniową marynowanie nabiera nowego wymiaru smaku. Spróbuj marynowanej rzodkiewki!

Składniki

1 pęczek - rzodkiewek
0,5 pęczka - koperku świeżego
- oliwa z oliwek
- sól do smaku

Opis wykonania

Rzodkiewki pokrój w cienkie krążki, koperek drobno posiekaj.

Przełóż do miski, dodaj oliwy z oliwek, soli do smaku, wymieszaj.

Rzodkiewki przełóż do worka próżniowego, dokładnie zamknij.

Użyj blendera Bosch z końcówką próżniową do odessania powietrza.

Odstaw na 30 minut do marynowania.

Oceń przepis
Średnia ocen: 5, Ilość ocen: 1
Drodzy użytkownicy, informujemy, że nie możemy Was zapewnić, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy korzystali z przepisu.

Komentarze

alert ikona
Komentarze tylko dla zalogowanych