Marynowana rzodkiewka

2 porcje
30 min
Łatwe
5 (Liczba ocen: 2)
Dzięki blenderowi z końcówką próżniową marynowanie nabiera nowego wymiaru smaku. Spróbuj marynowanej rzodkiewki!
Składniki
1 pęczek - rzodkiewek
0,5 pęczka - koperku świeżego
- oliwa z oliwek
- sól do smaku
Marynowana rzodkiewka
Marynowana rzodkiewka
Wybierz składnik, który chcesz przeliczyć:
Opis wykonania

Rzodkiewki pokrój w cienkie krążki, koperek drobno posiekaj.
Przełóż do miski, dodaj oliwy z oliwek, soli do smaku, wymieszaj.

Rzodkiewki przełóż do worka próżniowego, dokładnie zamknij.
Użyj blendera Bosch z końcówką próżniową do odessania powietrza.

Odstaw na 30 minut do marynowania.
Komentarze