Marynowana rzodkiewka
![Marynowana rzodkiewka](https://akademiasmaku.pl/storage/7888/conversions/marynowana-rzodkiewka-5072-single.webp)
2 porcje
30 min
Łatwe
5 (Ilość ocen: 2)
Dzięki blenderowi z końcówką próżniową marynowanie nabiera nowego wymiaru smaku. Spróbuj marynowanej rzodkiewki!
Składniki
1 pęczek - rzodkiewek
0,5 pęczka - koperku świeżego
- oliwa z oliwek
- sól do smaku
Marynowana rzodkiewka
Marynowana rzodkiewka
Wybierz składnik, który chcesz przeliczyć:
Opis wykonania
![1](https://akademiasmaku.pl/storage/10190/conversions/JIjR9Ouqq1m4m5-thumb.webp)
Rzodkiewki pokrój w cienkie krążki, koperek drobno posiekaj.
Przełóż do miski, dodaj oliwy z oliwek, soli do smaku, wymieszaj.
![2](https://akademiasmaku.pl/storage/10191/conversions/3ulNMtI35IqZbF-thumb.webp)
Rzodkiewki przełóż do worka próżniowego, dokładnie zamknij.
Użyj blendera Bosch z końcówką próżniową do odessania powietrza.
![3](https://akademiasmaku.pl/storage/10192/conversions/y1LAAfAzrsjXKA-thumb.webp)
Odstaw na 30 minut do marynowania.
Komentarze