Home Home
Gotuj zdrowo
Potrawy Strzałka w prawo
Pora dnia Strzałka w prawo
Specjalne okazje Strzałka w prawo
Napoje Strzałka w prawo
Dowiedz się Inspiracje Porady Artykuły Quizy Redakcja
Wybierz sprzęt
Kuchnia Strzałka w prawo
Dom Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza

Więcej

Dowiedz się Strzałka w prawo
Wybierz sprzęt Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza
Ilośc porcji

3 porcje

Czas wykonywania

20 min

Poziom trudności

Łatwe

Ocena

5 (Ilość ocen: 2)


Akademia Smaku akademia-logo-d0a0d52d (1)
Idealna pasta na sniadanko do pracy. Do tego kawałek świeżego pieczywa, palce lizać

Składniki

10 szt. Jajka
5 szt. Szczypiorek
1 szt. Cebula
1 szt. Ząbek czosnku
1 szczypta Pieprz
1 szczypta Sól

Opis wykonania

: 1. Jajka gotujemy na twardo i kroimy w małą kostkę. 2. Cebulę i czosnek obieramy i również kroimy w małą kostkę. 3. Szczypiorek myjemy i cienko kroimy. 4. Wszystkie składniki mieszamy razem, doprawiamy przyprawami - dobrze wymieszać
Oceń przepis
Średnia ocen: 5, Ilość ocen: 2
Drodzy użytkownicy, informujemy, że nie możemy Was zapewnić, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy korzystali z przepisu.

Komentarze

alert ikona
Komentarze tylko dla zalogowanych
Radosław
Fajna alternatywa dla typowych dań z jajek. Zamiast szczypiorku można dodać inną zieleninę
Babeczka
Pasta jajeczna zawsze dobra jest , nie może się nie udać :)
Monka
Śniadanie mistrzów
Natalia Kowalska
Czosnek to dość intensywny w smaku dodatek do takiej pasty.
Natalia Kowalska
Zainteresował mnie ten leczniczy napój. Wyruszamy na poszukiwania tarniny 🙂
Sylwucha
Najlepsza na śniadanie tuż obok pasty z jajkami i avocado