Przelicznik wartośći

Chce przeliczyć na

Skrzydełka po teksasku

Opis wykonania

Wspaniałe ,lekkie skrzydełka dymione hikorą.

baner reklamowy maszynki do mielenia Odkroić koniuszki skrzydełek,opłukać,osuszyć papierowym ręcznikiem.Wkładamy do naczynia żaroodpornego naczynia ,przykryć aluminiową folią.Pieczemy 30 minut w piekarniku nagrzanym do 180 C.W czasie pieczenia skrzydełek przygotowujemy polewę do zalania mięsa. W miseczce mieszamy sos chili,sos sojowy,koncentrat dymu hikorowego,czosnek,pieprz cayenne cukier brązowy.Skrzydełka polewamy marynatą,przykrywamy folią aluminiową i Pieczemy 35-40 minut,až zmiękną.Od razu podajemy np.z frytkami dietetycznymi frytkami z piekarnika i warzywami.Smaczmego.Palce lizać:).